Malzemeler:
- 3 adet İri Havuç
- 1 paket Pötübör Bisküvi
- 1/2 su bardağı Şeker
- 1/2 su bardağı Ceviz İçi
- 1 tatlı kaşığı Tarçın
- 50 gr. Tereyağ (Eritilmiş)
- Üzeri İçin Hindistan Cevizi
Hazırlanışı:
1- Bir tencereye rendelenmiş havucu ve şekeri koyun. Suyunu çekene kadar karıştırarak pişirin.2- Havuçlar biraz ılıdıktan sonra robottan çektiğiniz büskivileri, erittiğiniz tereyağını, tarçını ve cevizi ekleyip güzelce karıştırın.
3- Elinizi biraz ıslatıp, ceviz büyüklüğüde parçalar alıp yuvarlayın.
4- Düz bir tabağa bolca hindistan cevizi döküp, topların her tarafını bulayın ve küçük kağıtlarınız varsa içine yerleştirip servis tabağına alın. Afiyet olsun.
Müthiş olmuş çok güzel tarifler
YanıtlaSilTarifler ve yapılışları çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık
YanıtlaSil