Malzemeler
- 100 gr tereyağı
- 1.5 çay bardağı tozşeker
- 1.5 çay bardağı süt
- 4 yemek kaşığı kakao
- 350 gr pötibör bisküvi
- 150 gr bitter çikolata
- 1 çay bardağı krema
- İri dövülmüş antepfıstığı
Tereyağını eritin. Şeker, süt ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Bisküvileri küçük parçalara ayırıp karışıma ilave edin ve iyice harmanlayın. Kelepçeli kek kalıbına karışımı aktarıp bastarın ve derin dondurucuda 3 saat bekletin. Kremayı kaynatmadan ısıtın. Çikolatayı küçük parçalara ayırıp içine atın ve eriyinceye kadar karıştırın. Pastayı kalıptan çıkarın. Çikolata sosunu üzerine dökün. Antepfıstığını kenarlarına ve üzerine serpiştirin. Soğuyunca servis yapın.
Türkiye'nin Özgün İçerikli Blogu. inceleyebilirsiniz.
YanıtlaSilhttp://ulusumuzvarolsun.blogspot.com
nefesalmakistiyormusun.blogspot.com
YanıtlaSilSiteniz çok güzel olmuş
YanıtlaSildevirlervecaglar.blogspot.com
YanıtlaSil