MALZEMELER
-200 Gram tereyağ
- 2 yumurta
- 2 çay bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
-1 paket vanilin
-1çay bardağı sıvı yağ
-5,5 su bardağı un
ŞERBETİ İÇİN
- 2,5 Su bardağı şeker
- 2,5 su bardağı su
- yarım limon
ÜZERİ İÇİN
- Hindistan cevizi
YAPILIŞI
- İlk önce şerbetimizi kaynatalım ve soğumaya bırakalım.
- Bütün malzemeleri karıştıralım en son azar azar kontrollü un ekleyelim yumuşak bir hamur elde edelim.
- İri büyüklükteki cevizleri de atalım yuvarlayalım . Büyüklüğü size kalmış.
- 200 derece fırında 15-20 dk pişirelim.
- Çabuk pişiyor dikkat edelim yanmasın.
- Kurabiyeleri çıkardıktan 5 dk sonra şerbete batırıp çıkartalım.
Çok güzel tarifler
YanıtlaSil😍😙😚😎
YanıtlaSil😚😇🤗😋
YanıtlaSil