-2 Dolu yemek kaşığı un
-1 Yemek kaşığı nişasta
-2 Yemek kaşığı kakao
-6 Yemek kaşığı toz şeker
-1 Paket vanilya
-1 Litre süt
-2 Yemek kaşığı nutella
-1 Yemek kaşığı tereyağ
-1 Paket kremşanti
-1 Küçük kase hindistan cevizi
YAPILIŞI
YAPILIŞI
- Un, nişasta, kakao tepeleme olacak vanilya ve tereyağını atmadan bütün malzemeleri karıştırıp muhallebi kıvamına getiriyoruz.
- Kaynamaya yakın tereyağı ve vanilyayı ekliyoruz.
- Biraz soğuyunca blendırla karıştırıyoruz. Hindistan cevizi döktüğümüz tepsiye muhallebiyi döküyor .
- Üzerine ince bir tabaka krem şantiyi yayıyoruz .
- Buzdolabında bekletip iyice soğuyunca sarıp servis yapabiliriz.
Bizim tariflerimizah çok güzel olur
YanıtlaSil